Karpervissen op het kanaal, dag sessie.

Gepubliceerd op 19 juli 2020 om 19:22

4 dagen gevoerd met 1,5 kilo boilies verspreid over 2 hengels. Dit op een klein kanaal met wat scheepsvaart. Als aas kies ik voor wat restanten die nog in de schuur staan. Een mooie pluk Trouvit boilies gemengt met Cocos-Citrus boilies en hier een flinke schuit hennep olie overheen.

Meteen na aankomst van de sessie voer ik ongeveer 800 gram verspreid over de stekken. Dit om het voorvoergedrag??? Na te bootsen in de hoop dat ze los gaan. Na het inwerpen van een spinner rig en een combi rig met snowmen kan het niet lang meer duren toch?

 

Gezellige uren strijken voorbij samen met een goede maat die erbij is komen zitten totdat ik vanuit mijn ooghoekje mijn rechter hanger zie zakken. Met een veelste overdreven paniek reactie ( jullie herkennen dit vast wel!) Spring ik op en begeef me naar de hengel die ondertussen al aardig laat weten dat er een stoomtrein aan de haak zit. De dril is kort naar krachtig, vooral krachtig om de vis weinig ruimte te geven om een obstakel te vinden en dat lukt prima zoals je ziet!

Een torpedo, strijder, bomvol energie, zelfs na het landen! En wat vinden jullie van de foto? Dit is een screenshot uit de video aangezien we er totaal niet aan gedacht hebben om naast het filmen ook een foto te schieten, sterker nog....alle foto's uit deze blog zijn om deze manier gemaakt

Verder blijft het rustig en vangen we helemaal niks 😅.

 

Meer over deze sessie weten? Check de video op het YouTube kanaal van Ferenc Fishing


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.